Creativity and innovation
on the internet

Online marketing

Online marketing | Europrix.nl

Aan het inrichten van een geslaagde webwinkel gaat een heel proces vooraf.  Europrix.nl presenteert op deze website handige tips op het gebied van online marketing. Het online marketing stappenplan van Europrix.nl toont u de fasen vanaf uw eerste idee of hersenspinsel van een webwinkel via een volledig uitgewerkt concept naar een succesvol en goed vormgegeven webwinkel waar uw klanten blij van worden.

Online marketing stappenplan

Na het lezen van de online marketing stappen van Europrix.nl beseft u dat het starten van een webwinkel niet enkel het aanbieden van producten is, maar dat het opzetten van dergelijk online distributiekanaal veel meer inhoudt. Een webshop opzetten betekent dus het goed plannen en regisseren van een volwaardige winkel binnen een online marketing plan.

U kunt onder de verschillende tabbladen terecht voor de volgende onderwerpen.

Van idee naar conceptvorm
Van concept naar website
Realisatie van website
Zoekmachine optimalisatie
Wordpress ombouwen naar eigen CMS

Artikelen

Affiliate marketing

Affiliate marketing heeft de laatste paar jaar enorm veel aandacht gekregen van online marketeerd. Het is een middel gebleken dat enorm succesvol kan zijn in de marketing mix. Maar waarom precies en hoe komt het dat het zo een krachtige manier van marketing bedrijven is? Deze informatie zullen wij u op deze pagina geven.

Affiliate

Lees meer...

Van Concept naar Website

Dankzij een uitgewerkt concept is het voor u makkelijker om een webshop te bouwen die perfect aansluit bij uw doelgroep. De eerste stap is natuurlijk het opzetten van een goed concept, maar daarna is het zaak dat dit concept goed wordt vertaald naar een degelijke website of webshop. Een webshop dient daarnaast te converteren. Wij helpen u hie

Lees meer...

Van Idee naar Concept

Elk goed plan start met een goed idee. Voordat u zich kunt storten op het vormgeven en het invullen van een uitvoerig plan voor het starten van uw webwinkel, is het verstandig om eerst stil te staan bij het idee. Werk alle aspecten van uw idee volledig uit. Wat is uw idee? Hoe ziet uw idee eruit? Welke kleuren / vormen heeft uw idee? Wat wilt

Lees meer...