Creativity and innovation
on the internet

Van Concept naar Website

Dankzij een uitgewerkt concept is het voor u makkelijker om een webshop te bouwen die perfect aansluit bij uw doelgroep. De eerste stap is natuurlijk het opzetten van een goed concept, maar daarna is het zaak dat dit concept goed wordt vertaald naar een degelijke website of webshop. Een webshop dient daarnaast te converteren. Wij helpen u hier graag mee:

Webwinkel: Stijlvol is niet schreeuwerig

Als u bijvoorbeeld weet dat uw doelgroep een stijlvolle en luxe levensstijl wenst en zichzelf graag verwend met allerlei exclusieve producten uit uw assortiment, dan heeft het weinig zin om echte prijsknallers middels felle kleuren en opvallende vormgeving aan te kondigen in uw webwinkel. Uw doelgroep zal waarschijnlijk eerder tot aankoop overgaan als er exclusief vormgegeven en hoogwaardige kwaliteit foto's van producten aangeboden worden op een stijlvolle achtergrond. Als u uw online shop meer richt op service en minder richt op een lage prijs, dan zult u meer aandacht besteden aan de vormgeving en inrichting van contactmogelijkheden, leveringsvoorwaarden en overige servicegerichte aspecten.

Vormgeven van uw webwinkel concept

Een uitgewerkt concept helpt u dus heel erg bij het bepalen van niet alleen uiterlijke aspecten, maar ook technische aspecten van de webwinkel. Uiterlijke aspecten zijn bijvoorbeeld: veel ronde vormgeving of juist veel rechte hoeken, de kleur, de manier van schrijven, maar ook het type afbeeldingen en icoontjes die geplaatst worden. Technische aspecten zijn: Welke buttons gebruikt worden, hoe eenvoudig het afrekenen is, met welke manieren men kan betalen, maar ook hoe men contact kan opnemen. De keuzes die u maakt in de vormgeving komen allemaal voort uit het concept. Dankzij een uitgewerkt concept kunt u bepalen welke websitebouwer het beste bij uw producten en klantenkring past.  Ook helpt een uitgewerkt concept uw gekozen strategie consequent doorvoeren en creëert u een professionele website waar zowel u als uw klant blij van worden.