Creativity and innovation
on the internet

Wordpress ombouwen naar eigen CMS

Heeft u al een website? Of blogt u al een tijdje over uw assortiment, producten en interesses? Dan is het misschien interessant om bepaalde content over te zetten. Mogelijk heeft u een website opgemaakt in Wordpress. De kans dat u Wordpress gebruikt heeft is best groot, want Wordpress is namelijk sinds 2011 een erg veelgebruikt Content Management System.  Er zijn echter wel enkele nadelen aan het Wordpress CMS systeem. Omdat Wordpress veel gebruikt wordt en de beveiliging veelal bekend is bij hackers, bestaat de kans dat uw site gehackt zou kunnen worden. 

Ook is Wordpress onderhevig aan onderhoud. Dit betekent dat Wordpress meerdere keren per jaar updates doorvoert. Deze updates dient u tijdig te installeren omdat anders items op uw website niet meer werken of er mogelijk anders uit zullen zien dan u graag zou willen. Mogelijk heeft u speciale wensen voor de werking van uw website. Wordpress is afhankelijk van de bijbehorende door Wordpress ontwikkelde plugins om bepaalde website onderdelen te laten functioneren binnen het CMS systeem. Indien er geen plugins zijn die voldoen aan uw wensen, dan kunt u deze applicatie niet toevoegen aan uw website.

CMS systeem personaliseren

Indien u kiest voor een kleinschaliger CMS systeem heeft u minder kans op inbraken op de site en kunt u in samenspraak met de aanbieder van het CMS systeem een en ander 'customiseren', zodat de op maat gemaakte applicaties enkel voor u beschikbaar zijn gemaakt. Hiermee onderscheid u uw website van anderen. En ziet het geheel er net iets persoonlijker uit dan andere webshops.